Lantligt med vacker Shabby chic inredning

ljuslyktor

Stora ljuslyktor i rostfritt stål passar en inredning i shabby chic lika väl som en klassisk inredning eller industri. Stilrena lyktor som ger en lugn atmosfär, här står de på ett vitt trägolv med en korg av grå metalltråd i bakgrunden som är så klassiskt shabby chic. Ljuslyktorna tål också att stå utomhus.

Carve Väggdekoration

En stor väggdekoration av trä med utskärningar ger ett ståtligt intryck vare sig den hänger på väggen eller står i ett fönster. Här är en stor väggdekoration i svart som bryter av mot det vita. Vi har flera stora väggdekorationer som passar perfekt in i en shabby chic inredning.

stormglas

Ett enkelt stormglas kan ge stor variation. Här är det fyllt med stenar plockade i naturen och med några lökar i mitten. Stormglaset kan också fyllas med snäckor eller vacker mossa. Eller sätt i ett enkelt blockljus. Effektfullt! Och Vackert i en stilren shabby chic inredning.

stormglas

Här är ytterligare ett uppslag till hur fint det kan bli med stormglas. Ett gäng pärlhyacinter har placerats i glaset.

 

Hjärta

Klä ett hjärta med grönska du hittar utomhus, klängväxter eller blommor. Variera efter årstid med lingonris till Jul och fjädrar till Påsk. Vi har en bra stomme på hjärta. Hjärtat är gjort av metall och är också snyggt att hänga som det är utan pynt, det passar perfekt in i en typisk shabby chic inredning.

dekorationshjärtan

Häng upp dekorerade hjärtan i ett fönster.

spetsband

Spetsband hör också Shabby chic-stilen till. Sätt spetsband på en glasvas eller ljusstake. Eller vira runt metallhjärtat ovan.

Änglavingar L

Änglavingar L kan användas både som dekoration och leksak. Änglavingarna har band så att man kan ha dem på ryggen.

32786683-origpic-41850dÄnglavingar M

Memoboard med spets

Memoboard med spets i shabby chic. Ljuvlig liten sak att ha på väggen.

Rund väggdekoration av trä

Eller häng upp denna väggdekoration som nästan ser ut som en stor spetsduk. En rund väggdekoration av trä med vackra utskärningar.

Ljusdekoration

Och så har vi de klassiska ljusdekorationerna. Just nu rear vi ett par olika varianter.

13504745-origpic-eb0b4cLjusdekoration Glaspärlor